RPM RIDES the race of truth for LIVESTRONG

OOSTERWOLDE – Op zaterdag 18 februari presenteerde Sportcentrum Impuls een zes uur durende RPM marathon ten bate van LIVESTRONG_NL. Onder de titel ”RPM RIDES THE RACE OF TRUTH FOR LIVESTRONG” werd er door meer dan 150 deelnemers gefietst voor de strijd tegen kanker.

Het RPM evenement werd georganiseerd door een team van enthousiaste Les Mills instructeurs van Sportcentrum Impuls: Ronald Dekker, Ger de Haan en Klaas Visser

RPM staat voor Raw Power In Motion en is een vorm van indoor cycling. RPM is ook een programma met bijpassende muziek voor diegenen die hun conditie willen verbeteren of een betere fietsprestatie willen realiseren

Er werd een uitdagend programma geboden dat diverse activiteiten bevatte die te maken hadden met fietsen. Zo was er een DJ Battle en een optreden van het popkoor Just4Fun. Voor het publiek en de deelnemers was het een unieke beleving: fietsen op de muziek en zang van dit Popkoor Just4Fun. Ook waren er Mystery Guests (gastinstructeurs) en konden enthousiaste RPM deelnemers zelf het podium op om hun favoriete track te presenteren in het onderdeel: So you wanne be an RPM instructor.

[Not a valid template]

Per programmaonderdeel stapten er gemiddeld dertig deelnemers op de fiets. Daarvoor werd er per persoon een bedrag gedoneerd. Ook was het mogelijk om vrijwillig een donatie te doen. Tezamen werd er door de deelnemers een opbrengst van 3432,50 euro opgehaald. Een groot deel van dit bedrag wordt gestoken in de verdere ontwikkeling van hyperthermie.

De belangstelling van de Impuls-leden, sponsors en het publiek was groot. Het was een zeer succesvolle dag!