LIVESTRONG NL en The Study Road hebben in samenwerking een uitdagende marketing stage ontwikkeld voor studenten die hun kwaliteiten op het gebied van ondernemerschap willen ontwikkelen.

De stage biedt de mogelijkheid om kennis op te doen, vaardigheden te ontwikkelen en deze direct te koppelen aan thema’s binnen duurzaamheid zoals people, planet en profit. Het belang van deze vaardigheden wordt bevestigd in het beleid van het huidige kabinet. Zij stelt immers dat bedrijven meer kans op succes hebben als zij gekwalificeerd personeel in dienst nemen met ontwikkelde ondernemersskills. Uit onderzoek blijkt dat één op de acht werkende Nederlanders zijn geld verdient als ondernemer. Ook op deze trent sluit de stage op aan.

Wij bieden de stagiair(e) de mogelijkheid om op deze ontwikkelingen te anticiperen in een uitdagende stage. De stagiair(e) krijgt een belangrijke rol toebedeeld met eigen verantwoordelijkheid en wordt in zijn/haar taken gecoacht door consultants . Stapsgewijs ontwikkelt de stagiair(e) de ondernemers-skills om fondsenwervende acties op te zetten die de stagiair(e) onderbouwt door middel van een realistisch marketingplan. Hij/zij krijgt de ruimte om zich in de vakgebieden marketing, communicatie en fondsenwerving te verdiepen.

Profiel – De stagiair(e) is bij voorkeur in de laatste fase van een studie in een bedrijfskundige, economische of marketing richting. Hij/zij beschikt over een winnaarsmentaliteit, is oplossingsgericht, maar ook hands-on. De stagiair(e) is in staat om zelfstandig en in teamverband te werken. Ze beschikt over uitstekende contactuele vaardigheden, heeft humor en is nieuwsgierig.

Aanbod – Het aantrekken van gedreven stagiaires in combinatie met een juiste begeleiding staat hoog op onze agenda. We zien namelijk elke stagiair(e) als een potentiële collega.

Wil je vrijblijvend meer informatie over deze stage en de bijbehorende vergoeding stuur ons jouw e-mail adres met vermelding van ‘Stage’ via dit contactformulier >>

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

LIVESTRONG NL is een stichting die beoogt fondsen te verzamelen om initiatieven te ondersteunen die mensen met kanker kunnen helpen. Vanuit één van haar statutaire doelstellingen spant LIVESTRONG NL zich als goed doel in voor voorlichting en preventie in het kader van een gezonde leefstijl om het risico op kanker te verkleinen.

The Study Road wil onderwijs leuker, avontuurlijker en interactiever maken. The Study Road is een jaarlijks terugkerend programma waarvoor deelnemers 12.500 km fietsen van Istanbul naar Beijing. Onderweg volgt het team college’s over Big History op de acht partner universiteiten, maar ook onderweg. Big History is een vak dat ook door Bill Gates wordt gesponsord. Het omschrijft de geschiedenis van de Big Bang tot de uitbreiding van de EU. Naast Big History krijgen de deelnemers training in persoonlijke ontwikkeling en groepsdynamica. The Study Road heeft drie waardes die in al haar activiteiten centraal staan. Als eerste biedt ze ‘actief onderwijs’ aan. Leren door ervaring, interactie en door te doen. Daarnaast ontwikkelt ze een netwerk of community van universiteiten, fietsers, bedrijven en studenten. Tot slot promoot The Study Road fietsen op alle mogelijke manieren. Fietsen is gezond, goed voor het milieu en leuk.

.

Web Statistics