.

Mountainbike Clinics van LIVESTRONG NL door Patrick Smit vanuit RCN vakantiepark de Flaasbloem in Noord-Brabant – Wil jij je optimaal voorbereiden op je mountainbike toertocht? Je techniek voor je fietsvakantie verbeteren? Of meer bewegen en je conditie verbeteren? Doe dan mee aan de Mountainbike Clinics van LIVESTRONG NL en ambassadeur Patrick Smit – voormalig Nederlands Kampioen MTB Trial en mountainbike instructeur – in Noord-Brabant.

Op zaterdag 27 juni 2015: Speciaal voor alle mountainbike liefhebbers. Georganiseerd door MTB Challenge Chaam en Livestrong NL.

  • Gratis parkeren
  • Ontvangst met koffie/thee en Brabants worstenbroodje om 13.00 uur
  • Routekaart + tocht 25 km (deels begeleid)
  • Begeleiding: Patrick Smit, Instructeur en Livestrong ambassadeur. Hij zal leerzame adviezen over techniek geven. Ook let hij nauwkeurig op de veiligheid en blijft elke deelnemer binnen zijn/haar comfortzone.
  • Pasta maaltijd om 17.00 uur.
  • Goodiebag: Deelname-certificaat, Livestrong bidon, Livestrong bandje, diverse trainingsschema’s en techniek adviezen.
  • Kosten: € 29,50 per persoon

[fotogallery]

 Boekt u deze clinic in combinatie met een bungalow of chalet op ons vakantiepark dan ontvangt u:

Neem voor reserveren contact op met RCN de Flaasbloem op 0161 – 491 654.
Inschrijving is mogelijk tot 21 juni. (Deze clinic zal doorgang vinden bij minimaal 8 deelnemers)

Na deze clinic en wat extra training bent je helemaal klaar voor onze mountainbiketocht op 4 oktober in de Chaamse bossen.

.
Steun LIVESTRONG NL in de strijd tegen kanker! – De steun die wij krijgen van particulieren is belangrijk. Dankzij hun inzet kunnen wij aandacht blijven vragen voor kanker. Wil jij de doelen van LIVESTRONG NL ondersteunen? Kies dan voor onze MTB clinic in combinatie met het RCN de Flaasbloem arrangement. Een groot deel van de opbrengst van dit aanbod wordt gestoken in de verdere ontwikkeling van hyperthermie. Hyperthermie is een behandelvorm waarbij kankercellen gedood worden door ze te verwarmen. Voordelen zijn: meer kans op genezing, een hogere kwaliteit van leven en minder bijwerkingen dan chemotherapie.
.
Ken je onze Leef Gezond! campagne? Lees verder >>
.
LIVESTRONG NL en kankerpreventie: Beweeg je genoeg? Check jezelf >>

. Web Statistics