.

GRATIS Sportieve Dag voor kinderen en met name voor kinderen van ouders met kanker –LIVESTRONG NL organiseert onvergetelijke dagen voor kinderen. De stichting omarmt in het bijzonder de groep kinderen waarvan een ouder kanker heeft of recentelijk kanker heeft gehad.

Doel van deze dag is om kinderen te laten zien hoe belangrijk én leuk het is om te bewegen. Er zal een spectaculaire en GRATIS Bike Trial Show van voormalig Nederlands Kampioen Patrick Smit te bewonderen zijn. Daarnaast leert Patrick de jonge deelnemers verschillende rijtechnieken, waardoor ze beter mee kunnen doen aan een Mountainbike toertocht en hetgeen ook bijdraagt aan hun verkeersveiligheid.

Ook nemen de kinderen deel aan een groepsactiviteit waarbij ze de kans krijgen om hun ervaringen met elkaar te delen. Tijdens dit sportfeest voor kinderen en met name voor kinderen van ouders met kanker, wordt veel gelachen. Het enorme plezier en de ondersteuning die de kinderen ervaren is wat deze ochtend onvergetelijk en bijzonder maakt.

 • Wanneer: zondag 30 augustus 2015 van 11:00 tot 14:00
 • Waar: RCN vakantiepark de Flaasbloem, Flaasdijk 1 in Chaam
 • Voor wie: kinderen tot 16 jaar

DOE MEE en neem je fiets + helm mee!

Voor meer informatie: livestrongnederland@gmail.com of 0634398510

[Not a valid template]

Mountainbike Clinic ‘Xperience’ door Patrick Smit vanuit RCN vakantiepark de Flaasbloem in Noord-Brabant – Wil jij je optimaal voorbereiden op je mountainbike toertocht? Je techniek voor je fietsvakantie verbeteren? Of meer bewegen en je conditie verbeteren? Doe dan mee aan de Mountainbike Clinic ‘Xperience’ van LIVESTRONG NL en ambassadeur Patrick Smit – voormalig Nederlands Kampioen MTB Trial en mountainbike instructeur – in Noord-Brabant.

Op zondag 30 augustus 2015: Georganiseerd in samenwerking met MTB Challenge Chaam

 • Gratis parkeren
 • Ontvangst met koffie/thee en Brabants worstenbroodje om 13.00 uur
 • Routekaart + tocht 25 km (deels begeleid)
 • Begeleiding: Patrick Smit, Instructeur en Livestrong ambassadeur. Hij zal leerzame adviezen over techniek geven. Ook let hij nauwkeurig op de veiligheid en blijft elke deelnemer binnen zijn/haar comfortzone.
 • Pasta maaltijd om 17.00 uur.
 • Goodiebag: Deelname-certificaat, Livestrong bidon, Livestrong bandje, diverse trainingsschema’s en techniek adviezen.
 • Kosten: € 29,50 per persoon

[Not a valid template]

 Boek je deze clinic in combinatie met een bungalow of chalet op RCN vakantiepark de Flaasbloem dan ontvang je:
 • 20% korting op jouw huuraccommodatie op RCN Vakantiepark de Flaasbloem
 • Jouw kinderen eten gratis in ons restaurant

Neem voor reserveren contact op met RCN de Flaasbloem op 0161 – 491 654.
Inschrijving is mogelijk tot 21 augustus. (Deze clinic zal doorgang vinden bij minimaal 10 deelnemers)

Na deze clinic en wat extra training bent je helemaal klaar voor de MTB Challenge Chaam op 4 oktober in de Chaamse bossen.

logo-mtbcc-LS_combi

.Steun LIVESTRONG NL in de strijd tegen kanker! – De steun die wij krijgen van particulieren is belangrijk. Dankzij hun inzet kunnen wij aandacht blijven vragen voor kanker. Wil jij de doelen van LIVESTRONG NL ondersteunen? Kies dan voor onze MTB clinic in combinatie met het RCN de Flaasbloem arrangement. Een groot deel van de opbrengst van dit aanbod wordt gestoken in de verdere ontwikkeling van hyperthermie. Hyperthermie is een behandelvorm waarbij kankercellen gedood worden door ze te verwarmen. Voordelen zijn: meer kans op genezing, een hogere kwaliteit van leven en minder bijwerkingen dan chemotherapie.
.
Ken je onze Leef Gezond! campagne? Lees verder >>
.
LIVESTRONG NL en kankerpreventie: Beweeg je genoeg? Check jezelf >>

. Web Statistics