.

Mountainbike Clinics door LIVESTRONG NL ambassadeur Patrick Smit vanuit Amstel Gold Race Xp in Zuid-Limburg – Wil jij je optimaal voorbereiden op je mountainbike toertocht? Je prestaties voor je eerste MTB wedstrijd verbeteren? Professioneel trainen voor een meerdaagse MTB vakantie in de Alpen? Of meer bewegen en je conditie verbeteren? Doe dan mee aan de Mountainbike Clinics van Patrick Smit – voormalig Nederlands Kampioen MTB Trial en mountainbike instructeur – in het Zuid-Limburgse Heuvelland.

LSclinic05

Je begint je dag in Valkenburg met koffie of thee. Vervolgens leidt Patrick Smit het dagprogramma in. Hij zal je advies geven over onder andere klim- en daaltechnieken, de juiste houding op de fiets, de verdeling van je krachten tijdens een lange beklimming, versnellingskeuze. Ook materiaal-, kleding- en voedingskeuze komen aan bod. En met al je andere fietsvragen kun je natuurlijk ook bij Patrick terecht. Om 12.00 uur stap je samen met Patrick op de mountainbike.

Tijdens de rit op het mountainbike parcours kan je de tips van deze expert direct toepassen. En waar is er een betere plek om jezelf te testen dan op onder andere de Valkenburgroute? Je ervaart dat mountainbiken in het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland puur genieten is.

[Not a valid template]

Sportiviteit en gezelligheid gaan op deze dag hand in hand. Maar natuurlijk is er af en toe voor de snelle mannen en vrouwen gelegenheid om de eigen grenzen te verkennen. Een volgauto verleent technische assistentie en er is een EHBO-post.
.
Bij terugkomst, om 17.00 uur, kan je genieten van een heerlijke warme pastamaaltijd in de Amstel Gold Race Xperience. En in de bar of op het terras kan je napraten over je ervaringen van de dag met de andere deelnemers. Ter afsluiting ontvang je van Patrick een trainingsschema op maat.

1) ‘Enjoy’- SPECIALE PRIJS € 59,00 – Hierbij is inbegrepen:

 • Gratis parkeren
 • Ontvangst met koffie of thee
 • Goodie bag: o.a. 1x LIVESTRONG bidon, 2x LIVESTRONG bandje en sportdrankje
 • Routekaart
 • Korte uitleg over o.a. klim- en daaltechnieken door Patrick Smit – voormalig Nederlands Kampioen MTB Trial en mountainbike instructeur
 • Uitdagende MTB tocht door het Zuid-Limburgse Heuvelland
 • Persoonlijke begeleiding door Patrick Smit
 • EHBO en volgauto met technisch assistentie
 • Bevoorradingspost onderweg
 • Omkleden en douchen
 • Pasta maaltijd
 • Een trainingsschema op maat na advies van Patrick Smit
 • Deelname certificaat
 • Trainingsschema’s & advies:
  • ‘Mountainbike Wedstrijd training’ en ‘Winter & Voorjaar training’
  • ‘Rust & Herstel’

Overnachting is niet inbegrepen, maar kan in overleg verzorgd worden.

Is Zuid-Limburg voor jou te ver? We organiseren ook MTB clinics in:

Bergschenhoek (voormalig NK MTB parcours) vlakbij Delft en Rotterdam of

Chaamse Bossen vlakbij Breda

Meld je aan of vraag ons om meer informatie via het contactformulier
Nodig je collega’s of MTB vrienden uit voor de ultieme teamspirit! – Deze clinic kan op maat gemaakt worden voor beginners OF voor gevorderden. Minimaal aantal personen: 9

[Not a valid template]

.
2) Xperience – SPECIALE PRIJS € 29,00: Idem als ‘Enjoy’ arrangement, maar zonder pasta maaltijd, trainingsschema op maat, volgauto met technisch assistentie en bevoorradingspost onderweg.
Ideaal vanaf 8 personen. Voor meer informatie of onze brochure neem contact met ons op via het contactformulier
.
3) Exclusive: Wil je een bedrijfsuitje gerelateerd aan mountainbiken organiseren? Of een actie verbinden aan het goede doel LIVESTRONG?
We willen je graag informeren. Je kan contact met ons opnemen via het contactformulier
.
Steun LIVESTRONG NL in de strijd tegen kanker! – De steun die wij krijgen van particulieren en bedrijven is voor ons erg belangrijk. Dankzij hun inzet kunnen wij aandacht blijven vragen voor kanker. Wil jij ook iets speciaals voor LIVESTRONG NL doen? Kies dan voor één van de bovenstaande arrangementen. Een groot deel van de opbrengst van deze arrangementen wordt gestoken in de verdere ontwikkeling van hyperthermie. Hyperthermie is een behandelvorm waarbij kankercellen gedood worden door ze te verwarmen.
.
Ken je onze Leef Gezond! campagne? Lees verder >>
.
LIVESTRONG NL en kankerpreventie: Beweeg je genoeg? Check jezelf >>
.

. Web Statistics