EVENEMENTEN

Hieronder enkele aansprekende voorbeelden van evenementen die door LIVESTRONG NL werden georganiseerd:
.

Aankomend wielertalent Nelis Koeken (Vacansoleil) en Ricardo van der Velde (Donckers Koffie-Jelly Belly) stonden op het programma om in actie te komen tijdens de RPM marathon bij Medifit Breda. Doel van deze RPM marathon was om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor LIVESTRONG_NL en onze strijd tegen kanker.

Deze RPM marathon – vervolg op de succesvolle editie van 2010 – werd georganiseerd door het team van paramedisch sportcentrum Medifit onder leiding van Sandra Kleine en was ten behoeve van LIVESTRONG_NL die zich inzet voor Nederlandse kankerpatiënten.

Een groot deel van de opbrengst van deze RPM marathon wordt gestoken in de verdere ontwikkeling van hyperthermie. Hyperthermie is een behandelvorm waarbij kankercellen gedood worden door ze te verwarmen. Voordelen zijn: meer kans op genezing, een hogere kwaliteit van leven en minder bijwerkingen dan chemotherapie.

Voor een kort verslag en meer foto’s van deze succesvolle avond met bijna 200 deelnemers en een geweldige opbrengst lees je hier meer>>

[Not a valid template]

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
LIVESTRONG Day 2011
Zondag 2 oktober werd er een mountainbiketocht georganiseerd in de Chaamse bossen vlakbij Breda. In deze uitdagende tocht over 30, 50 of 70 kilometer vond je pittige klimmetjes, licht glooiend terrein en mooie afdalingen. Er lag een parcours klaar, waar iedere mountainbiker en cyclocrosser zich op kon uitleven.

Een uniek mountainbike event ism MTB Chaam en WV Smeekens in het schitterende recreatiegebied ‘t Zand. (zie kaart >>)

Lance Armstrong & LIVESTRONG
Op 2 oktober 1996 werd bij Lance Armstrong teelbalkanker geconstateerd met uitzaaiingen naar longen en hersenen. Dit feit veranderde zijn leven. Met een overlevingskans van minder dan 10% en na zware operaties en chemotherapie kwam Lance er weer bovenop. Gemotiveerd als hij was zat hij enkele maanden later weer op de fiets. Zijn persoonlijke strijd en zijn verantwoordelijkheid als ‘survivor’ van kanker inspireerden hem tot de oprichting van zijn eigen fonds LIVESTRONG.

Voor Lance heeft deze datum, 2 oktober, een zeer persoonlijke betekenis gekregen. ‘The day I got my cancer diagnosis was the day I started to live’. Lees meer >>

[Not a valid template]

Partners


LIVESTRONG_NL prominent aanwezig tijdens Velofollies Vrijdag 20 t/m zondag 22 januari
.
Een zeer drukbezochte LIVESTRONG_NL stand tijdens de 2012 editie van de Velofollies.
.
Meer dan 30.000 bezoekers werden gefascineerd door de nieuwste ontwikkelingen op de fietsbeurs Velofollies in Kortrijk (B). Na de grote internationale beurzen in Friedrichshafen, Milaan en Utrecht vormt Velofollies dé gelegenheid voor het Belgische publiek om de nieuwste fietstrends en collecties voor 2012 te ontdekken. Alle toonaangevende merken en fabrikanten uit de fietsbranche presenteerden zich hier. LIVESTRONG_NL was daarom zeer verheugd dat de organisatie van de Velofollies ons een warm hart toedroeg en dat wij aanwezig konden zijn.
Lees meer en zie de video & foto’s >>

[Not a valid template]

.
.
.
LIVESTRONG Day 2010 – zaterdag 2 oktober
.
Een hartverwarmende LIVESTRONG Day, soms emotioneel, maar vooral met een gevoel van saamhorigheid.
.
Zaterdagochtend 2 oktober fietsten een flink aantal sportieve deelnemers, die LIVESTRONG in Nederland steunen, een symbolische tocht voor de strijd tegen kanker. Lees meer >>

[Not a valid template]

.
.
‘Ride the Tour de France’ evenement tijdens le Grand Départ 2010 – zaterdag 3 juli
.
Een sportief ‘Ride the Tour de France’ evenement tijdens le Grand Départ in Rotterdam.
.
Op zaterdag 3 juli toen Rotterdam in het teken stond van de proloog van de Tour de France heeft NL supporting LIVESTRONG samen met Fitness First een uniek evenement georganiseerd. Op één van de mooiste lokaties in Rotterdam, de Boompjes tussen de Erasmusbrug en de Willemsbrug, langs het parcours aan de Maas, werden in de vroege ochtend de RPM & fitness zaal omgedoopt tot LIVESTRONG area.

 

[Not a valid template]

.

.Wil je ons LIVESTRONG team meehelpen? Meld je aan als vrijwilliger >>

.
Web Statistics
Meld je aan voor de nieuwsbrief

LAATSTE NIEUWS

Meld je aan als vrijwilliger