Alex is supermuzikaal en leeft voor zijn muziek, maar in 2008 kreeg hij op jonge leeftijd botkanker. Na diverse chemokuren vond  ‘de’ operatie plaats. Alex vertelt met eigen woorden dat zijn leven een andere wending kreeg:

‘Aan de hand van de scan bleek dat mijn arm geamputeerd moest worden, mijn wereld stortte in en ik dacht dat ik nooit meer muziek zou maken…

Maar hier hield het voor mij niet op. Ik ben op youtube gaan neuzen en wat bleek? Drummen kon ik nog en ook bassen! Na de behandeling (febr. ‘09) ben ik gelijk aan de slag gegaan met de muziek.

En sinds september 2009 speel ik drums op mijn nieuwe manier: met beide voeten en 1 arm. Daarom ook mijn website, om te laten zien dat opgeven geen optie is. Ook om te laten zien wat ik kan ondanks dat ik een arm mis! Ik zeg LIVE STRONG!’

Dat LIVESTRONG_NL deze mogelijkheid heeft om op dit geweldige Noorderzon festival aanwezig te zijn, is grotendeels te danken aan het bestuur van stichting Qu3. ,,We zijn zeer verheugd dat de organisatie van het Noorderzon festival en het bestuur van Qu3, ons een warm hart toedraagt en onze ambassadeur Alex dit podium biedt”, aldus een woordvoerder van LIVESTRONG_NL.

[Not a valid template]

Meer over Alex zie ook >>

Alex op YouTube >>