11-11-’11 Was een mooie datum en ook een hele speciale dag op de Haagse Hogeschool in Den haag. Op deze dag werd de jaarlijkse sportmanagement (SPM) tweede jaars presentatie gehouden. Daarnaast had SPM besloten een goed doel te steunen. Er werd kozen voor LIVESTRONG een goed doel die zijn oorsprong heeft in de sport. Het werd een wervelende showavond van een zeer hoog niveau.
.
Tijdens deze presentatie gaven de drie SPM klassen een algemene presentatie die bestond uit een combinatie van turnen, zelfverdediging en bewegen op muziek. Daarnaast hadden de studenten groepen specialisten gevormd die in één van de disciplines hadden opgetreden. Een uitstekende manier voor de studenten om te leren samenwerken. Voor een zevental studenten stond echter een grotere uitdaging te wachten: de organisatie van de gehele demo-avond. Raquel Chapper, Janniek Heijnen, Jeroen Jansen, Katie Jonker, Robin Peters, Cedric Riedijk en Jessica Rodenburg gingen deze uitdaging aan.
.
Zelf zeiden zij hierover: “Met de theorie die wij in ons eerste jaar hebben geleerd zijn wij aan de slag gegaan. We kunnen zeggen dat we met ups en down aan het project hebben gewerkt, enorm veel hebben geleerd en ons beroepscompetenties hebben kunnen ontwikkelen…”
.
Unaniem was het zevental tot het besluit gekomen dat zij een goed doel moesten steunen. Maar welk doel? Ze kozen voor sport en gezondheid en zo waren zij al snel bij LIVESTRONG terecht gekomen. Een sterk merk met een positief imago dat pro actief is. En dat MOET bij de ziekte kanker… want een ieder weet helaas wat het met mensen kan doen en hoe het anderen emotioneel kan aangrijpen.
.
Projectleider Katie zei hierover: “Wij willen een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker… en dit doel willen wij op een creatieve en leerzame manier bereiken. Wij zijn SPM–STRONG! En evenals LIVESTRONG_NL zijn ook wij overtuigd van het volgende: ‘eenheid is kracht, kennis is macht en instelling is alles.”

Het werd gisteren een unieke showavond waar iedereen intens van heeft genoten. Een verslag en foto’s van deze spectaculaire avond volgen binnen enkele dagen.

[Not a valid template]