Nicoliene Bakkenes

N_portret01
Nicoliene (rechts) met teamlid Klaas in het Qu3 paviljoen – ‘Healthy Ageing’ expo – tijdens Noorderzon Festival 2012
.
Mijn naam is Nicoliene Bakkenes. Ik ben projectmanager op het gebied van marketingperformance bij 2organize in Rotterdam. Voor LIVESTRONG NL houd ik mij als projectleider bezig met verschillende marketingperformace- en communicatie-activiteiten, treed ik op als teamlid tijdens breedtesportevenementen en geef ik presentaties op scholen.
.
Ons doel – Het doel van mijn inzet is om onze communicatiekanalen zo goed mogelijk in te richten en optimaal in te zetten, zodat we met supporters, donateurs, partners, vrijwilligers, e.a. kunnen communiceren en er voor kunnen zorgen dat ze loyaal worden aan LIVESTRONG NL en zich voor de stichting gaan inzetten of aan de stichting doneren. Daarnaast willen we met name tieners en jongeren informeren over wat zij kunnen doen om het risico op kanker te verlagen.

Mijn bijdrage – Met de inspanning van onze vrijwilligers, partners, e.a. en met hun donaties kunnen we meer bereiken ten opzichte van voorlichting en preventie – de 6 leefregels – op basisscholen, voortgezet onderwijs en hogescholen. Daarnaast willen we meer donaties proberen te krijgen voor behandelmethoden – zoals Hyperthermie – om kanker te bestrijden. Ook willen we ieder jaar meer deelnemers werven voor het evenement van Ride for the Roses Zeeland en onze eigen evenementen. Daarom zet ik mij in voor LIVESTRONG NL en haar doelen.
© Nicoliene Bakkenes/LIVESTRONG_NL
.

Wil je een bericht voor Nicoliene achterlaten? Ga dan naar:
.


Lees hier Nicoliene’s interview in het magazine ‘Vriendin’

Nicoliene02b

 

Nicoliene03a
Meld je aan voor de nieuwsbrief

LAATSTE NIEUWS

Meld je aan als vrijwilliger