.

Fiets Clinics van LIVESTRONG_NL & Amstel Gold Race Xp in Zuid-Limburg - Wil jij je optimaal voorbereiden op je eerste toertocht? Je prestatie in een klassieker verbeteren? Professioneel trainen voor een meerdaagse fietsvakantie? Of meer bewegen en je conditie verbeteren? Doe dan mee aan de Fiets Clinics van LIVESTRONG_NL en de Amstel Gold Race Xperience in Zuid-Limburg.

.
.
.
.
.
.
V
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Je begint je dag in Valkenburg met koffie of thee en een heerlijke Limburgse vlaai. Vervolgens leidt een (ex)profrenner het dagprogramma in. Na een uitgebreide lunch stap je om 12 uur samen met een (ex)profrenner op de fiets. Hij zal je persoonlijk advies geven over klim- en daaltechnieken, de juiste houding op de fiets, de verdeling van je krachten tijdens een lange beklimming, versnellingskeuze, et cetera. Ook materiaal-, kleding- en voedingkeuze komen aan bod. En met al je andere fietsvragen kun je natuurlijk ook bij de (ex)prof terecht.

Tijdens de rit op het Amstel Gold Race parcours kan je de tips van de expert direct toepassen. En waar is er een betere plek om jezelf te testen dan op de beroemde Cauberg? Je ervaart en passant dat fietsen in het mooie Limburgse Heuvelland puur genieten is.

Sportiviteit en gezelligheid gaan op deze dag hand in hand. Maar natuurlijk is er af en toe voor de snelle mannen en vrouwen gelegenheid om de eigen grenzen te verkennen. Een volgauto verleent technische assistentie en er is een EHBO-post.
.
Bij terugkomst, om 16.30 uur, kan je genieten van een heerlijke warme pastamaaltijd in de Amstel Gold Race Xp. En in de bar of op het terras kan je napraten over je ervaringen van de dag met de andere deelnemers.

Inbegrepen in het programma:

 • Een trainingsschema op maat na persoonlijk advies van de (ex)profrenner:
  • Trainingsschema om je conditie te verbeteren voor een toertocht van 80 km
  • Trainingsschema om je conditie te verbeteren voor een toertocht van 120 km
 • Gratis parkeren
 • Ontvangst met koffie en vlaai
 • LIVESTRONG Goodie bag: o.a. 2x LIVESTRONG bidon, 2x LIVESTRONG bandje en sportdrankje + sportgel
 • Uitgebreide lunch
 • Korte briefing van je (ex)profrenner
 • Routekaart van je route naar keuze
 • EHBO en volgauto met technisch assistentie
 • Persoonlijke begeleiding door de (ex)profrenner
 • Bevoorradingspost onderweg
 • Omkleden en douchen
 • Pasta maaltijd

Overnachting is niet inbegrepen, maar kan in overleg verzorgd worden.

Meld je aan of vraag ons om meer informatie via het contactformulier
Kosten voor dit arrangement op aanvraag. Nodig je collega’s of wielervrienden uit voor de ultieme teamspirit! Vanaf 8 deelnemers
.
Steun LIVESTRONG_NL in de strijd tegen kanker!
De steun die wij krijgen van particulieren en bedrijven is voor ons erg belangrijk. Dankzij hun inzet kunnen wij aandacht blijven vragen voor kanker. Wil jij ook iets speciaals voor ons doen? Kies dan voor één van deze arrangementen. Een groot deel van de opbrengst van deze arrangementen wordt gestoken in de verdere ontwikkeling van hyperthermie. Hyperthermie is een behandelvorm waarbij kankercellen gedood worden door ze te verwarmen. Voordelen zijn: meer kans op genezing, een hogere kwaliteit van leven en minder bijwerkingen dan chemotherapie.

Exclusive: Wil je een bedrijfsuitje gerelateerd aan wielrennen, mountainbiken of wandelen organiseren? Of een actie verbinden aan het goede doel LIVESTRONG?
We willen je graag informeren. Je kan contact met ons opnemen via het contactformulier
.
Xperience: Idem als ‘Enjoy’ arrangement, maar zonder uitgebreide lunch. Dit arrangement is exlusief: Volgauto met technisch assistentie en bevoorradingspost onderweg. Ideaal voor 2 tot 7 personen.
Voor meer informatie of onze brochure neem contact met ons op via het contactformulier
.
LIVESTRONG_NL en kankerpreventie: Beweeg je genoeg? Check jezelf >>
.

. Web Statistics