Zondag 7 oktober werd er een unieke mountainbiketocht georganiseerd in de Chaamse bossen vlakbij Breda. Het was weer een uitdagende tocht over 30, 50 of 75 kilometer met pittige klimmetjes, licht glooiend terrein en mooie afdalingen. Er lag een parcours klaar, waar iedere mountainbiker en cyclocrosser zich op kon uitleven.

Tijdens LIVESTRONG DAY 2011 deden bijna 1000 deelnemers mee. Dit jaar wilden we dit record overtreffen… En dit is gelukt!! Dit jaar deden meer dan 1150 deelnemers mee!! Super bedankt! En ook aan onze partners en alle vrijwilligers voor jullie steun! TOT VOLGEND JAAR!

LEES MEER >>
.

  • Afstanden waren 30 – 50 – 75 km
  • Inschrijving was € 4,-
  • Na afloop kregen alle deelnemers een gratis pannenkoek en de mogelijkheid tot douchen
  • Zaterdag 6 oktober was er een GRATIS MTB clinic voor de jeugd door Bas Stamsnijder.

Het was weer een uniek mountainbike event ism MTB Chaam en WV Smeekens in het schitterende recreatiegebied ‘t Zand.

..

.

.

.

.

.

.

IK RIJ VOOR …  – Wil jij je steun tonen aan je dierbaren die getroffen zijn door kanker? Print de Pdf en bevestig deze op je shirt >>

 

Lance zet zich in voor de strijd tegen kanker
Op 2 oktober 1996 werd bij Lance Armstrong teelbalkanker geconstateerd met uitzaaiingen naar longen en hersenen. Dit feit veranderde zijn leven. Met een overlevingskans van minder dan 40% en na zware operaties en chemotherapie kwam Lance er weer bovenop. Gemotiveerd als hij was zat hij enkele maanden later weer op de fiets. Zijn persoonlijke strijd en zijn verantwoordelijkheid als ‘survivor’ van kanker inspireerden hem tot de oprichting van zijn eigen fonds LIVESTRONG.

Voor Lance heeft deze datum, 2 oktober, een zeer persoonlijke betekenis gekregen. ‘The day I got my cancer diagnosis was the day I started to live’.  Lees meer >>

Partners