Doel – Hyperthermie

Bianca’s missie
“Wij proberen ook aandacht te vragen, vertelt Bianca, “en geld in te zamelen voor onderzoek naar hyperthermie, een nieuwe behandelvorm die effectief lijkt. Het zou geweldig zijn als nog meer sponsoren en donateurs het onderzoek naar hyperthermie kunnen ondersteunen in de vorm van een donatie. Ik zou het heel erg fijn vinden als ik met mijn inzet kan bijdragen aan een betere behandeling van mijn ziekte.”
.
Bianca heeft er tijdens haar leven voor gekozen om haar onderzoek en missie te verbinden aan het verbeteren van deze methode, waarbij tumorcellen worden gedood door verwarming. Deze behandeling is minder belastend voor de patiënt. Daarnaast is minder chemo-  en radiotherapie nodig waardoor niet alleen de verschrikkelijke bijwerkingen voor de patiënt gereduceerd worden, maar de genezingskans en kwaliteit van het leven na kanker worden verhoogd.

Samen zijn we sterk
“… Er gebeuren bijzondere dingen om me heen”, zei Bianca in haar laatste dagen, ” Samen zijn we sterk, samen leven we sterk!”


.
Erasmus MC Vriendenfonds en het LIVESTRONG team in Nederland zetten zich samen in om Bianca’s missie ‘Walking on a Dream’ in leven te houden en haar doel te verwezenlijken. Het doel is om voldoende fondsen te werven ter bevordering van hyperthermie waardoor mensen in de toekomst gebruik kunnen maken van deze behandeling.

.

Maak Bianca’s droom waar!

Op 2 juli 2010 bezocht Lance Armstrong het Erasmus MC-Daniel den Hoed. Daar had de zevenvoudig Tour-winnaar een emotionele ontmoeting met patiënten, onder wie Bianca. Bianca vertelde Lance over haar droom: meer aandacht voor de verdere ontwikkeling van hyperthermie, een nieuwe behandelvorm die voor kankerpatiënten van levensbelang is.
.
Na afloop van zijn bezoek twitterde Lance Armstrong: To everyone @ Erasmus Hosp – survivors, nurses, doctors. Thanks for the inspiration. #livestrong Fri Jul 02 2010 13:31:29
.
Een maand later verloor Bianca haar strijd tegen kanker. Maar haar droom leeft voort…
Help ons om die droom waar te maken! Doe mee >>
.
.

Meer informatie over hyperthermie
www.hyperthermie.nl
www.erasmusmc.nl/radiotherapie/research/hyperthermia
www.kwfkankerbestrijding.nl
.

.

.
Web Statistics
Meld je aan voor de nieuwsbrief

LAATSTE NIEUWS

Meld je aan als vrijwilliger