Zowel Wielerland.nl als ons Nederlandse LIVESTRONG team hebben tot doel om vanuit de wielersport de missie van LIVESTRONG; de strijd tegen kanker onder de aandacht te brengen. Ook hebben wij beiden een zeer sportief karakter en streven ernaar meer mensen aan het sporten te krijgen met het oog op een betere gezondheid. Een vanzelfsprekende samenwerking. Wij gaan elkaar versterken door gebruik te maken van elkaars netwerken, samen te werken op evenementen en andere activiteiten te ontplooien.
.
Bakkenes en Weisz van ons Nederlandse LIVESTRONG team zijn zeer enthousiast over de samenwerking met Wielerland.nl en ons LIVESTRONG team: “Wij vinden het geweldig dat deze belangrijke mediapartij in de Nationale wielerwereld zich commiteert aan LIVESTRONG door middel van hun drukbezochte website en hun unieke evenementen.”
.
Tijdens het aanstaande evenement van Wielerland, de Vacansoleil4Challenge op 02 april, 21 mei, 04 juni en 02 juli 2011, zal ons LIVESTRONG team opvallend vertegenwoordigd zijn in de promodorpen van deze Wielerland toertochten. Vacansoleil4challenge zal voor elke inschrijving 1 euro doneren per toertocht www.vacansoleil4challenge.nl
.
Ook de promotieteams en -stands van ons LIVESTRONG team zullen worden voorzien van de logo’s van Wielerland.nl en hen op die manier bij allerlei evenementen in Nederland promoten. Zie ook hun website: www.wielerland.nl


.
.
.
.
.
.
.
.
.
Op 02 april, 21 mei, 04 juni en 02 juli 2011 wordt de Wielerland/Vacansoleil4Challenge georganiseerd. Fietsliefhebbers kunnen deze dagen genieten van vier bijzondere evenementen, met allen een andere startplaats verspreid door heel nederland. Er zijn bij ieder evenement diverse afstanden varierend van 30 tot 160 km. De routes gaan over zeer gevarieerde parcoursen die geschikt zijn voor het gezin maar ook voor de fanatieke tourrijder. Aan alle afstanden kan zowel individueel als met één of meerdere (bedrijven-)teams worden deelgenomen. Uiteraard zijn ook scholen en verenigingen van harte welkom!
.
Wielerland.nl is met referenties als de Vacansoleil4Challenge en als de mediapartner van de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) inmiddels een gevestigde naam in de nationale wielerwereld.
.
Over de samenwerking met ons LIVESTRONG team zegt Marco Goudswaard, algemeen directeur Wielerland.nl en initiatiefnemer van de Vacansoleil4Challenge het volgende: “Met deze samenwerking kunnen we een veelvoud aan interessante acties en unieke evenementen aanbieden voor de sportieve sport- en toerfietser mede ten behoeve van fondsenwerving in de strijd tegen kanker en het vergroten van onze gezamenlijke naamsbekendheid…”.
.