DELTA Ride for the Roses en ons Nederlandse team van LIVESTRONG gaan samenwerken!
.
Zowel ons LIVESTRONG team als de DELTA Ride for the Roses hebben tot doel om geld in te zamelen voor onderzoek ter bestrijding van kanker. Ook zijn wij beiden een sportief initiatief van zevenvoudig Tour de France-winnaar Lance Armstrong. Een voor de hand liggende samenwerking dus. Wij gaan elkaar versterken door gebruik te maken van bestaande netwerken, mediacontacten, het plaatsen van evenementen op de evenementenkalenders, het informeren van de ambassadeurs en het uitwisselen van vrijwilligers.
.
Tijdens de DELTA Ride for the Roses op 11 juni 2011 zal ons LIVESTRONG team opvallend aanwezig zijn middels een stand, banners en een aantal vrijwilligers.
.
De promotieauto’s van ons LIVESTRONG team zullen worden uitgerust met stickers van de DELTA Ride for the Roses en op die manier bij allerlei evenementen in Nederland de toertocht promoten. Zie ook hun website: www.deltaridefortheroses.nl

.
.
.
.
.
.

DELTA Ride for the Roses in Zeeland
Op zaterdag 11 juni 2011 wordt de derde DELTA Ride for the Roses Zeeland georganiseerd. Fietsliefhebbers kunnen deze dag genieten van vier nieuwe routes door het mooie Zeeuwse landschap. De 120 km route gaat deels over het parcours waar ook de professionele deelnemers aan de DELTA Tour Zeeland fietsen.
.
Er zijn vier nieuwe routes met afstanden van 25, 50, 80 en 120 km. Iedereen kan deelnemen. Aan alle afstanden kan zowel individueel als met één of meerdere bedrijventeams worden deelgenomen. Ook scholen en verenigingen zijn natuurlijk van harte welkom. Met een team fietsen is bijzonder leuk!
.

.

.
.
.
.
.
.
Delta Ride for the Roses 2010, een impressie.
.

.
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Ride for the Roses in Zeeland – De vorige edities –

In 2008 werd de 11e editie van de Ride for the Roses in Zeeland gehouden. Er waren toen 14.000 deelnemers. Dit was voor de organisatie de aanleiding om jaarlijks een sportief evenement te organiseren voor het goede doel. In 2009 deden maar liefst 3.000 deelnemers mee. De gift was toen meer dan € 50.000,- aan KWF Kankerbestrijding. In 2010 ruim 3.400 deelnemers. Met een opbrengst van € 66.416,00!
.
.