Ride the Tour de France

Ride the Tour de France met team LIVESTRONG & Fitness First tijdens le Grand Départ in Rotterdam
.
De Proloog
Op zaterdag 3 juli toen Rotterdam in het teken stond van de proloog van de Tour de France heeft NL supporting LIVESTRONG samen met Fitness First een uniek evenement georganiseerd. Op één van de mooiste lokaties in Rotterdam, de Boompjes tussen de Erasmusbrug en de Willemsbrug, langs het parcours aan de Maas, werden in de vroege ochtend de RPM & fitness zaal omgedoopt tot LIVESTRONG area
.
Voorafgaand aan ons RPM evenement, vertelde Bas Stamsnijder zijn persoonlijke verhaal en motivatie waarom hij dit initiatief een warm hart toedraagt. Bas is de veelbelovende jongere broer van Rabobank renner Tom en zoon van voormalig wereldkampioen veldrijden Hennie Stamsnijder.
.
Geslaagd evenement
Deelnemers deden vervolgens mee aan het RPM evenement onder de deskundige begeleiding van de Fitness First instructeur. Gegrepen door het verhaal van Bas was iedereen gemotiveerd om zich tot het uiterste in te zetten voor het goede doel LIVESTRONG. De deelnemers kwamen met een moe maar zeer voldaan gevoel na afloop bij elkaar voor een drankje.
.
Terwijl binnen het evenement in volle gang was, stonden bij ingang mensen in de rij om een geel LIVESTRONG armbandje te bemachtigen. De bandjes vonden gretig aftrek bij het publiek en leverden dan ook een mooi resultaat in de vorm van donaties op.
.
Na afloop hebben ons team en verschillende gasten de proloog voor de deur van Fitness First zien langskomen en de renners toegejuicht. Het publiek reageerde enthousiast toen Lance Armstrong als een van de laatste in een flits voorbij kwam.
.
.
Tour de Ville
Zondag 4 juli was ons LIVESTRONG team bij Fitness First op de Lijnbaan, dicht bij de Coolsingel onderdeel van de route van de Tour de Ville die rond 12:00 startte.
.
De eerste deelnemers arriveerden al snel en om 11:00 begon het RPM evenement voorafgegaan door het inspirerende en persoonlijke verhaal van Bas Stamsnijder. Jelle Posthuma, ook een aanstormend talent, was ook aanwezig om zijn steentje bij te dragen.
.
Terwijl de deelnemers van het RPM evenement zich al sportend in het zweet werkten voor het goede doel LIVESTRONG, begaf een deel van ons team zich tussen het enthousiaste publiek langs het parcours. Op die manier werden rap de laatste 100-tal gewilde gele armbandjes verruild voor gulle donaties.
.
Ook zijn er dit weekend diverse wielrenners geweest die hun handtekening hebben gezet op de twee LIVESTRONG t-shirts. Deze t-shirts zullen ten bate van het goede doel worden geveild.
.
Het team van Fitness First en NL supporting LIVESTRONG hebben hiermee een prachtige resultaat neergezet.
.
<< terug naar overzicht
Meld je aan voor de nieuwsbrief

LAATSTE NIEUWS

Meld je aan als vrijwilliger