Ronde van Vreewijk

Bas Stamsnijder wint 5e Ronde van Vreewijk
.
12 september 2010

.
Bij de daarop volgende spannende afvalrace waren de rollen omgedraaid: Posthuma was nummer 1, Stamsnijder tweede en de derde plek was wederom voor Kreder. Het laatste onderdeel bracht de beslissing en Bas Stamsnijder ging er uiteindelijk in de eindstrijd met de eerste prijs vandoor, gevolgd door Jelle Posthuma. Kreder bleef derde en gaf aan dat de twee koplopers echt te sterk voor hem waren en dat hij tevreden was met zijn klassering.
.
Voor de vijfde keer op rij werd de ronde succesvol georganiseerd door stichting Wielersport Promotie Rotterdam (WPR). Er was dit jaar een nog uitgebreider programma dan voorgaande jaren. Er waren allerlei activiteiten waar bewoners van Vreewijk aan mee konden doen. Een hardloopwedstrijd van 5 en 10 kilometer werd dit jaar aan de ronde toegevoegd. Verder was er een gezellige braderie, muziek en horeca.

Lees het volledige artikel in AD sport: Renners uit oosten geven Ronde van Vreewijk kleur. Bas Stamsnijder klopt Jelle Posthuma op punten. Open PDF bestand >> Ronde van Vreewijk
.
<< lees over al onze acties
Meld je aan voor de nieuwsbrief

LAATSTE NIEUWS

Meld je aan als vrijwilliger