Meld je aan & Win – 24 sept.

website02

Meld je aan voor de LIVESTRONG NL nieuwsbrief, gebruik de actiecode ‘Nieuwsbrief’ in het veld ‘Actiecode’en maak kans op:

  • Waardebon ter waarde van € 50,00 te besteden aan artikelen van JJSports
  • of één van de andere sportieve prijzen.

Zie onze Facebookpagina voor de actievoorwaarden

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
.

28 Miljoen mensen – Op dit moment leven wereldwijd 28 miljoen mensen met deze vreselijke ziekte. Ook hun naasten en geliefden hebben daardoor dagelijks met de gevolgen te maken.
.
1 op 3 Nederlanders – Ook in ons land is kanker doodsoorzaak nummer één. Eén op de drie Nederlanders krijgt kanker, de andere twee staan een vriend of familielid bij of verliezen hem of haar. Jaarlijks eist kanker bijna 42 duizend levens in Nederland.
.
Saamhorigheid – LIVESTRONG symboliseert saamhorigheid. Het gevoel van onmacht omzetten in kracht en actie, maar ook het gevoel van hoop. LIVESTRONG wil samen met jou en duizenden anderen wereldwijd aandacht vragen voor het lot van alle kanker patiënten en hun dierbaren.
.
Steun jij ons in de strijd tegen kanker? – Laat dan van je horen en vertel je vrienden over onze actie! We hebben weer een Meld je aan & Win actie en we mogen aan nieuwe Nieuwsbrief aanmelders exclusieve prijzen weggeven.
.
Ben je enthousiast geworden en wil je LIVESTRONG NL op een andere manier steunen of wil je op de hoogte blijven van onze evenementen of die van onze partners? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief met o.a. trainingsschema’s voor wielertoertochten, die je gratis kan downloaden.

.

Like ons & Win

Voorwaarden: (1) De actie loopt tot en met 25 oktober. De prijswinnaars worden daarna per e-mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. (2) Prijswinnaars moeten de prijs binnen 1 week opeisen. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor contanten en kunnen niet worden ingeruild voor andere prijzen. (3) De prijs is voor één (1) deelnemer. (4) Deelnemers moeten 16 jaar en ouder zijn om mee te doen. (5) Medewerkers van LIVESTRONG NL zijn uitgesloten van deelname. – Disclaimer: Facebook is niet verbonden aan deze actie en bij deelname aan de actie vrijwaart elke deelnemer Facebook van alle verantwoordelijkheid. De informatie is enkel beschikbaar voor LIVESTRONG NL en zal niet aan Facebook worden verstrekt. Zie de volledige voorwaarden van de Meld je aan & Win >>
Meld je aan voor de nieuwsbrief

LAATSTE NIEUWS

Meld je aan als vrijwilliger