LIKE & WIN – 17 mei

Like ons & Win
.
De Facebook Like & Win actie – 17 mei – van LIVESTRONG NL is afgelopen.
.
Prijswinnaar van 1x NIKE/LIVESTRONG rugzak
– Simon Redmeyer
.
Prijswinnaar van 1x lichtgewicht NIKE/LIVESTRONG nylon rugzakje
– Luuk Hoff
.
Prijswinnaars van 5x 1 LIVESTRONG NL bidon
– Peter de Jong
– Wendy Derks
– Hilbrand Zuidema
– Marja Vabree
– Donnie Sikma
.
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
.
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
.
1 op 3 Nederlanders – Ook in ons land is kanker doodsoorzaak nummer één. Eén op de drie Nederlanders krijgt kanker, de andere twee staan een vriend of familielid bij of verliezen hem of haar. Jaarlijks eist kanker bijna 42 duizend levens in Nederland.

Steun jij ons in de strijd tegen kanker? – Laat dan van je horen en vertel je vrienden over onze actie! Elke maand houden we een Like & Win actie en mogen we aan onze trouwe en nieuwe Facebook fans een exclusieve NIKE/LIVESTRONG prijzen weggeven.

Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen aan een Like & Win actie check dan binnenkort onze Facebook pagina of Twitter. Wil je LIVESTRONG NL op een andere manier steunen of wil je op de hoogte blijven van onze evenementen of die van onze partners? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief met o.a. trainingsschema’s voor wielertoertochten, die je gratis kan downloaden.

.

Like ons & Win

Voorwaarden: (1) De actie loopt tot en met de vermelde datum van de specifieke actie. De prijswinnaars worden daarna per e-mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. (2) Prijswinnaars moeten de prijs binnen 2 weken opeisen. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor contanten en kunnen niet worden ingeruild voor andere prijzen. (3) De prijs is voor één (1) deelnemer. (4) Deelnemers moeten 18 jaar en ouder zijn om mee te doen. (5) Medewerkers van LIVESTRONG NL zijn uitgesloten van deelname. – Disclaimer: Facebook is niet verbonden aan deze actie en bij deelname aan de actie vrijwaart elke deelnemer Facebook van alle verantwoordelijkheid. De informatie is enkel beschikbaar voor LIVESTRONG NL en zal niet aan Facebook worden verstrekt. Zie de volledige voorwaarden van de Like & Win >>

 

 
Meld je aan voor de nieuwsbrief

LAATSTE NIEUWS

Meld je aan als vrijwilliger