DOE MEE

Wellicht heb je onze ambassadeurs Bas en Tom Stamsnijder en Jelle Posthuma ontmoet tijdens BikeMOTION Benelux >>
.
En hebben zij jou geïnspireerd om mee te doen, want kanker raakt iedereen. En voor velen onder ons lijkt het een verloren zaak. Maar dit gevoel van onmacht omzetten in kracht, dat is waar ons LIVESTRONG team voor staat. Ons team is gemotiveerd om grenzen te verleggen, niet voor onszelf maar voor anderen, die het in hun strijd tegen kanker hard nodig hebben.
.
Wil je ons team en onze ambassadeurs steunen?
Dat kan en op veel verschillende manieren en hoeft niet groot of ingewikkeld te zijn. Zo kun je bijvoorbeeld heel eenvoudig een sportief evenement organiseren. Zoals een fietstocht, spinningmarathon, hardloop- of wandelevenement. Deelnemers aan je evenement kunnen zich laten sponsoren voor iedere kilometer die zij fietsen, hardlopen of wandelen. Of je vraagt een donatie ter inschrijving. Ook kan je gebruik maken van onze fietsclinics i.s.m. AmstelGoldRace xperience om donaties te werven.
.
Onze doelgroep is erg kwetsbaar. Daarom hebben wij richtlijnen opgesteld waaraan ook jouw evenement moet voldoen. Wil je eerst meer weten over onze stichting stuur je vragen dan via dit contactformulier >>
.

Ja, ik doe mee in deze strijd tegen kanker en meld mijn actie of evenement aan!
.
.
.

Web Statistics
Meld je aan voor de nieuwsbrief

LAATSTE NIEUWS

Meld je aan als vrijwilliger