Mijn ambitie en doelen – Verdere ontplooiing en het verdienen van een WTA ranking (WTA dubbel 526 op 23-04-’12) behoren tot mijn nieuwe doelen. Deelname aan de toernooien van Roland Garros, Wimbledon, US Open en uiteindelijk de Olympische Spelen van 2016 in Brazilië vormen de kern van mijn ambitie.

LIVESTRONG – Zoals je kunt lezen is tennis mijn leven en het bereiken van de top mijn ultieme doel… LIVESTRONG staat voor mij voor mijn manier van leven. Ik wil laten zien wat ik kan. Geen angst voor alle mensen die naar me kijken tijdens een wedstrijd, geen angst dat het fout gaat… ik zeg daarom LIVESTRONG!

Daarnaast zet LIVESTRONG zich in voor de strijd tegen kanker. En mijn oma is pas geleden aan deze vreselijke ziekte overleden. Zij was me zeer dierbaar en haar heengaan heeft me zeer geraakt. Dan zie je opeens hoe kwetsbaar het leven is en dat je vooral ook in het nu moet leven.

LIVESTRONG past goed bij mij, omdat ik het belangrijk vind dat we op een open manier omgaan met kanker. De missie en de doelen van LIVESTRONG_NL daar wil ik me als hun ambassadeur met hart en ziel voor inzetten…

Awareness – De bestuurs- en teamleden van LIVESTRONG_NL zijn Demi dankbaar voor haar bijdrage. Demi zet zich op een betrokken wijze in voor onze stichting als ambassadeur. Zij draagt bij aan het realiseren van onze doelstellingen.

Dit doet zij door ons te vertegenwoordigen op (tennis-)evenementen. Zij zet zich in voor het vergroten van ‘awareness’. Hierbij onderstreept zij het belang van vroege diagnose. Maar ook het verkleinen van de risico’s op kanker door niet te roken, behouden van een gezond gewicht en regelmatig bewegen.

Lees meer over Demi >>

Volg Demi via twitter op @DemiSchuurs

Lees hier over Demi’s Sportprijs. Sporttalent 2011 >>

Of bezoek haar website: www.demischuurs.nl
.
.

Web Statistics