Proud Partners

Ons werk is afhankelijk van donaties en/of sponsoring van particulieren en bedrijven. Daarnaast ontvangen we steun van bedrijven en instellingen die ons kosteloos adviseren en ondersteunen.

De strijd tegen kanker draait voor een belangrijk deel om geld voor onderzoek. Onderzoek naar betere behandelmethodes duren gemiddeld 4 jaar en kosten gemiddeld € 450.000,- (bron: KWF). Deze onderzoeken zijn te financieren als mensen willen bijdragen. En samen met hun hulp (van particulieren en bedrijven) kunnen wij mensen met kanker blijven ondersteunen. Het is ons doel om fondsen te werven voor betere behandelmethodes ( Lees hier meer >> ) EN om mensen – d.m.v. voorlichting en preventieprogramma’s – te informeren wat men kan doen om het risico op kanker te verlagen.

Partner worden of doneren?
Onze stichting richt zich op duurzame samenwerkingen met betrouwbare organisaties. Draagt u en uw organisatie onze doelstelling een warm hart toe? Of bent u werkzaam op het snijvlak van breedtesport, kankerpatiënten, gezondheidszorg en belangenbehartiging? Dan gaan we graag met u in gesprek.

Voor informatie over sponsoring, een samenwerking of een donatie, neem contact met ons op >>
.
Proud Partners
We waarderen de geweldige steun van de onderstaande organisaties, die geloven in onze missie en ons een warm hart toedragen.
.


.
.
.

.

.

.


.
Re-turn02
.
Serge-diap 53x53 bewerkt

rokkostuumhuren.nl-logo (1)
.

Jumbo

Kok Catering

Lidl

Printer.nl

Omnisport

sheetlite01

CrossFit Bink 36

Ride for the Roses

Libema Profcycling

Fortuna


.

.

HappyCopy

Feesthuis-Wateringen

JJ Sports


.

.

MTBChaamC_logo

LogoSmeekens1
.
BakAtelier03
.
RCN-Vakantieparken02
.
KidsCafe-Breda

.


.
.
.
.

Wij steunen de organisatie van Ride4aSmile en hun ambassadeurs Lars van der Haar en Bas Stamsnijder:
Meld je aan voor de nieuwsbrief

LAATSTE NIEUWS

Meld je aan als vrijwilliger